etta bg Tidningsetta Fyndbörsen etta bg Tidningsetta Bilsport etta bg Tidningsetta Allt om MC etta bg Tidningsetta Nostalgia etta bg Tidningsetta Klassiska Lastbilar etta bg Tidningsetta Traktor etta bg Tidningsetta Soldat & Teknik etta bg Tidningsetta Bilsport Classic
Citroen Acadiane "Dyane" 400 M -85

Citroen Acadiane "Dyane" 400 M -85 -85 45 000 :-

Vår 1985 AKS 400 "Dyane" är nu till salu. Bilen har gått ca 1.800 mil sedan motorn helrenoverades och växellåda och bromsar servades. Den är utrustad med takräcke och extraljus samt en säng, som utfälld mäter ca 190x160 cm med gott om lastutrymme under.
Bilen är Spanskregistrerad men står för närvarande i Sollentuna. Finns intresse så ordnar vi med importen. Motorn är som sagt relativt nyrenoverad med nya kolvar, foder, vevstakar, vevaxel, lager och packningar och i övrigt får skicket beskrivas som bruksskick. Inredningen är helt original, sånär som på den inbyggda sängen och en eftermonterad radio. I övrigt finns originaltillbehör som takräcke, domkraft och startvev. Är du sugen på äventyr behöver du inte fundera längre, detta är bilen som gör det möjligt!

Märke:
Citroën
Växellåda:
Manuell
Årsmodell:
1985
Miltal:
1 900
Ändra / Ta bort


* Annonsören vill inte bli kontaktad av försäljare.

Bilder