etta bg Tidningsetta Fyndbörsen etta bg Tidningsetta Bilsport etta bg Tidningsetta Allt om MC etta bg Tidningsetta Nostalgia etta bg Tidningsetta Klassiska Lastbilar etta bg Tidningsetta Traktor etta bg Tidningsetta Bilsport Classic

Chevrolet Nova II -66 89 900 :-

Trevlig liten amerikanare som är Svensksåld med historik. Som de allra flesta svensksålda vagnar är den utrustad med 230 sexan och 3-växlad manuell låda. Mätaren står på 5.000 mil så trolig körsträcka är nog 15.000 mil. Motorn spinner som ny och komptest visar 13 kg på alla cylindrar. Med tanke på ålder går bilen väldigt tyst och fint och relativt billigt.
I år är det gjort en hel del underhåll och service bla annat: Ny kylare/slangar. Nya bromsar runt om även huvudcylinder. Nytt brytarlöst tändsystem. Renoverad förgasare. Ny bensinpump, m.m. Hel och solid kaross,underredet har alltid varit rostskyddsbehandlat så hel och riktig även undertill. En del av lacken är original och en del bättringar finns, åren har satt sina spår men bilen ser helt ok. Inredning i mycket fint skick. Originalhjul med nya däck och kapslar finns samt äkta Cragar SS som sitter på nu. Angivet pris är fast och om det blir frågan om byten får det va med vettiga priser. Bilen ägs av mig och finns hos mig i Charlottenberg i Värmland.

Märke:
Chevrolet
Växellåda:
Manuell
Årsmodell:
1966
Miltal:
15 000
Ändra / Ta bort


* Annonsören vill inte bli kontaktad av försäljare.

Bilder