etta bg Tidningsetta Fyndbörsen etta bg Tidningsetta Bilsport etta bg Tidningsetta Allt om MC etta bg Tidningsetta Nostalgia etta bg Tidningsetta Klassiska Lastbilar etta bg Tidningsetta Traktor etta bg Tidningsetta Bilsport Classic

Ford Parklane 4-d station wagon -56 -56 156 000 :-

Ford Parklane -56a, eller ( Victoria hgv ) Bilen ger ett välvårdat intryck och ett klassiskt California exemplar!,

Bilen genomgick en omfattande renovering under en längre tid och var klar för ca 3 år sedan. I renoverings processen ingick b.l.a byte till nya säten i skinn, nytt innertak och ny golvmatta. Karossen lackades och en grundlig genomgång av drivlinan m.m. Man passade även på att montera ett helt ny el kablage.

Bilen har utrustats / uppgraderats med t.ex. el-säten och andra system och detaljer som avviker från originalskicket.
Större delen av detta arbetet har genomförts av den tidigare ägaren själv, osäkert om allt är gjort på en och samma gång då han har hållit kvar vid bilen i hela 28 år.
Drivlinan består av en 289 i originalskick med automat växellåda, bilen är i övrigt utrustad med det nödvändigaste som servostyrning, AC, el-hissar, värt att nämna är att det även monterats skivbromsar runt om.

Bilen levereras förtullad med alla avgifter betalda. Arbetet med bokning e.t.c för registreringsbesiktningen överlåts till köparen att utföra om inget annat är överenskommet, detta p.g.a den utdragna processen som transportstyrelsen anammat.

Transport inom Sverige kan ombesörjas till självkostnadspris.

Märke:
Ford
Växellåda:
Automat
Årsmodell:
1956
Miltal:
15 000
Ändra / Ta bort


* Annonsören vill inte bli kontaktad av försäljare.

Bilder