etta bg Tidningsetta Fyndbörsen etta bg Tidningsetta Bilsport etta bg Tidningsetta Allt om MC etta bg Tidningsetta Nostalgia etta bg Tidningsetta Klassiska Lastbilar etta bg Tidningsetta Traktor etta bg Tidningsetta Bilsport Classic

Gå 2 betala för 1

Du som prenumerant på Fyndbörsen får gå 2 betala för 1 på Custom Motor Show 2023. För att ta del av erbjudandet anger du ditt kundnummer samt postnummer.Du hittar ditt kundnummer på din faktura, alternativt kontakta kundservice på kundservice@fabas.se eller 0455-30 29 30.


Är du inte prenumerant?

Teckna din prenumeration här: fyndborsen.com/prenumerera

Volvo XC90 5D AWD Kinetic -08 67 000 :-

Superbilen är till salu! Jag fullkomligt älskar denna bil, men nu ska den få en ersättare. Hos mig har "Fjutten" varit i 6 år och fyra månader och rullat cirka 12.000 mil med mig. Klanderfria mil. Den har nu precis tippat över 24.000-milastrecket.
Kamrem bytt för cirka ett år sedan. Regelbundet servad, servicebok finns.

Den var hos skönhetssalongen häromdagen och fick en rekond in- och utvändigt.

Det sitter dubbade vinterdäck på, de är mycket välanvända vid det här laget. På däckhotellet ligger fräscha sommardäck på fälg som självklart ingår i köpet. Eventuellt kan ett par oanvända Jeppe-grindar i kartong följa med i köpet.

Det här är bilen för dig som vill ha en stark arbetsmyra som aldrig sitter fast i något underlag. Du tar dig fram i princip överallt. Dessutom är den accelerationssnabb, så det blir säkra omkörningar. Har du BE-kort får du dra 2250 kg med den! Drar cirka 0,8 liter vid mycket blandad körning.

Du kan ställa in två olika tider då bilen ska vara uppvärmd och klar för färd. Dessutom kan du använda direktvärmaren om du glömt att starta tiduret.

Hör inte av dig och lägg skambud, för i så fall har jag fått högre bud från Bilia. Kom hit och provkör och kolla på plats innan vi diskuterar pris över huvud taget. Se prisidé!

NYBESIKTIGAD DEN 10 MARS, UTAN NÅGRA SOM HELST ANMÄRKNINGAR!

Märke:
Volvo
Växellåda:
Manuell
Årsmodell:
2008
Miltal:
24 000
Ändra / Ta bort


* Annonsören vill inte bli kontaktad av försäljare.

Bilder