etta bg Tidningsetta Fyndbörsen etta bg Tidningsetta Bilsport etta bg Tidningsetta Allt om MC etta bg Tidningsetta Nostalgia etta bg Tidningsetta Klassiska Lastbilar etta bg Tidningsetta Traktor etta bg Tidningsetta Soldat & Teknik etta bg Tidningsetta Bilsport Classic

Kawasaki Z 750 ABS 2010/2011 45 000 :-

VINTERFYND! 2010 års modell med 2011 års färgsättning (sent uttagen). 100% original, böcker nycklar osv finns givetvis. M7 RR däck Metzeler (190 bak) i bra skick med mycket gott mönster på både fram och bak. Däcken är monterade i somras och det har inte körts mer än ett 150 mil med dessa. Finns även kapell och depåstöd och underhållsladdare samt rengöringsmedel som kan köpas till för 500 kr. Inga repor eller skador. Inget rost eller ärg.
Toppenfin hoj som säljs på grund av detta usla väder som totalt berövar mig på körglädjen.
Har alltid stått i varmgarage när den inte körs. I min ägo sedan fabriksny. Priset är ristat i sten då det måste vara den absolut billigaste på marknaden och troligen den enda i detta skick. Får jag inte sålt den till våren behåller jag den ett år till. Maila vid intresse och ange telefonnummer så hör jag av mig när jag får tillfälle. OBS. Svarta prickar på frontkåpan är bara mygg som jag inte torkat bort innan fotot.

Fordonstyp:
Landsvägshoj
Märke:
Kawasaki
Miltal:
2 100
Ändra / Ta bort


* Annonsören vill inte bli kontaktad av försäljare.

Bilder