etta bg Tidningsetta Fyndbörsen etta bg Tidningsetta Bilsport etta bg Tidningsetta Allt om MC etta bg Tidningsetta Nostalgia etta bg Tidningsetta Klassiska Lastbilar etta bg Tidningsetta Traktor etta bg Tidningsetta Bilsport Classic

Yamaha XSR Limited Edition 60th -16 72 649 :-

Hjulen är tidig i år!
Säljer en av mina "Limited edition". SV-såld, låga mil, svårt att hitta fräschare.

XSR har senaste tekniken med en flört av retro design, I stora drag samma mc som nya Yamaha YZF R7, men i Street café design.

Designad av den japanska motorcykelanpassaren Shinja Kimura och vidareutvecklad av Yamahas designteam i Monza, Italien, är XSR700 designad för att förstärka de klassiska linjerna i Yamaha XS 650 från 1976 i kombination med den moderna teknologin från Yamaha MT-07 och YZF-R7.

Yamahas förfinade 689cc Crossplane 2 motor, med en unik karaktär där du får ett högt vridmoment och vass acceleration för en riktigt spännande körupplevelse. LCD-instrumentet ger dig ett klassiskt intryck med moderna funktioner. Motorcykeln besitter en lätt stålrörs-ram "Diamant typ", som tillsammans med fjädringssystemet och ABS-bromsar ger denna hojen en otrolig körupplevelse med sin smala och lätta vikt.

Detta är en fantastisk motorcykel för dig som vill förgylla din vardag med ren nöjeskörning som snabbt kan övergå i en mer aktiv körning, åk iväg på en resa eller njuta av jobbpendlingen.

Varför inte bara ställa den som en prydnad i ditt hem när den får vila från äventyren.

Världen har upptäckt Professionell Tracer 700 polis, lätt och raffinerad, sin topp av exceptionell acceleration är den perfekta polismotorcykeln.

Instruktionsbok, servicebok medföljer, såklart! Yamaha Sport Heritage sidoväska medföljer inklusive överdrag och väskstag.

Mot ett pristillägg kan även en eller ett par oanvända mc-hjälmar (från amerikanska, exklusiva kbc eller Sparx) ingå i köpet.

Baserats på: Yamaha MT07, MT-07, XSR, XSR700, YZF R7, YZFR7,Tenere och Tracer 700, T7.

Fordonstyp:
Landsvägshoj
Märke:
Yamaha
Årsmodell:
2016
Miltal:
380
Ändra / Ta bort


* Annonsören vill inte bli kontaktad av försäljare.

Bilder