etta bg Tidningsetta Fyndbörsen etta bg Tidningsetta Bilsport etta bg Tidningsetta Nostalgia etta bg Tidningsetta Klassiska Lastbilar etta bg Tidningsetta Traktor etta bg Tidningsetta Bilsport Classic

Volkswagen renoveringsobjekt -57 48 000 :-

Bilen köpte jag av första ägarna 1976. Den är en sen -57 med lilla bakrutan, från aug. Den var då mycket rostig i kaross och bottenplattan men gick bra att köra. De rostiga skärmarna slängdes redan då. Motorn är orginal 30 hk. Har stått inne under alla år. Bra klädsel på sidostycken och säten, fint innertak förutom musskada vid framrutan. Dåliga mattor. Var originallackerad i stratossilver, finns kvar på insidan. Instrumentpanelen i fint skick. Nu brun kaross. Detta är min första bil så jag kommer vara noga med vem som får köpa. Ej för export!

Kräver omfattande renovering med kaross lyft m.m. Hö. sida bak vid rutan skadad, ersättningsplåt medföljer. Endast seriösa som kan utföra en korrekt renovering och har pengarna vill jag skall ringa. Begärt pris eller budgivning. Har inte bråttom att bli av med den. Ring med synligt nr eller messa namn och ert tel nr så hör jag av mig.

Märke:
VW
Växellåda:
Manuell
Årsmodell:
1957
Miltal:
12 800
Ändra / Ta bort


* Annonsören vill inte bli kontaktad av försäljare.

Bilder