Vanliga frågor

Du kan välja att betala med Swish.
Kryssa för att du är prenumerant och fyll i ditt kundnummer i samband med att du lägger in din annons. Prenumeranter annonserar gratis i de tidningar de prenumererar på, max 4 annonser/utgåva. Övriga tidningar kostar 49 kr. Kundnumret finns på plasten runt tidningen eller på din prenumerationsfaktura/bekräftelse. Kan även gå att få hos kundservice tel. 0455-30 29 30.
Ja. Kvitto visas efter att annonsen är betald, samt skickas till din e-post.
Genom att skapa ett konto på fyndborsen.com kan du spara dina inställningar och annonsera snabbare. Du får också en sammanställning av alla dina aktiva annonser, där du enkelt kan ta bort eller redigera dem.
Raderar du inte annonsen själv försvinner den automatisk efter 90 dagar.
För att bespara dig onödiga reklamutskick baserade på de adresser som finns på fyndborsen.com visar vi istället ett svarsformulär.
Använd funktionen ”Lägg till bild” i annonsformuläret. Bilden ska vara i JPEG-format och anpassas automatiskt till rätt storlek.
Nej, för att göra sidorna enkla tillåter vi inte någon form av länkar. Genom att undvika länkar blir det viktigt att skriva utförliga annonser. Annonser som bryter mot detta raderas, utan ersättning till annonsören.
Ja, genom att gå till annonsen och klicka på ”Ändra/Ta bort” kan du med hjälp av lösenordet du valde vid införandet radera annonsen.
Du kan göra ändringar genom att gå till annonsen, klicka på ”Ändra/Ta bort” och ange lösenordet du valde vid införandet. Du kan dock inte ändra Region, Kategori eller Bilder. Skulle du trots allt vilja ändra detta ber vi dig köpa en ny annons och radera den befintliga.
Du kan återställa ditt lösenord, klicka här.

Lämna ett meddelande

Klicka i rutan som bekräftar att du inte är en robot.