29 juni arrangerar Albinsson & Sjöberg Fyndbörsen Live på Emmaboda Flygbana. Ett helt nytt evenemang för dig som är intresserad av en bra bilaffär.

Anmäl dig till swap meet: https://www.nortic.se/ticket/event/58334

Anmäl ditt fordon här: https://www.bil-event.se/fyndborsen-live

Öppettider för besökare: 09:00 - 14:00.
Gratis entré för besökare.
Säljare som föranmält sig betalar 199:- per fordon som är till salu.
230:- vid efteranmälan på plats.

Auktionera ut ditt fordon med Bilweb Auctions!

Vill du hellre auktionera ut ditt fordon på Fyndbörsen Live? Då kan du göra det med Bilweb Auctions! När du anmäler ditt fordon på ovan länk anger du auktion istället för vanlig försäljning. Då kommer Bilweb Auctions att ta kontakt med dig inför auktionen den 29 juni.

  • För föranmälda fordon UTAN reservationspris tillkommer ingen kostnad för auktionen.
  • För föranmälda fordon MED reservationspris upp till 100000:- tillkommer en avgift om 10% på försäljningspriset.
  • För föranmälda fordon MED reservationspris över 100000:- tillkommer en avgift om 8% på försäljningspriset.
  • På efteranmälda fordon som anmäls på plats den 29 juni tillkommer en avgift om 1000:- för administationen på plats.
PRESSMEDDELANDE - 12 MARS 2024 10:44

Fyndbörsen Live – ett unikt tillfälle!

Köpa, sälja eller kanske bara gå och drömma. Fyndbörsen Live är ett helt nytt evenemang för dig som är intresserad av en bra bilaffär. Oavsett om du bara vill spana in utbudet, är ute efter bilen för dig, vill sälja din pärla eller letar efter den där speciella delen till ditt bygge – det är på Fyndbörsen Live du kan göra det.

29 juni arrangerar det Karlskronabaserade motorförlaget och eventbolaget Albinsson & Sjöberg Fyndbörsen Live på Emmaboda Flygbana. Under en spännande dag ställer både professionella bilhandlare och privatpersoner ut sina objekt och erbjudande. Det blir också swapmeet.

Här kan du träffa en mängd entusiaster och knyta kontakter inför framtida affärer. Det här är köp & sälj på riktigt!

– Vi tror stenhårt på denna idé! Det är, vad vi vet, ett unikt koncept i Sverige som borde locka nyfikna och potentiella fordonsköpare och säljare. Daniel ”Padde” Lindstedt är eventchef hos arrangören Albinsson & Sjöberg och mycket entusiastisk inför uppstarten av Fyndbörsen Live.

Evenemanget är främst inriktat på bilhandel men kommer även ha inslag av mopeder. Det kommer att finnas allt från veteraner och jänkare till lågmilade demobilar på plats.

– Entrén för besökare till Fyndbörsen Live kommer att vara helt avgiftsfri, avslöjar ”Padde”. Man får betala en mindre avgift för fordon till salu, men man går in helt gratis som besökare. Det kommer också att finnas möjlighet att köpa mat och dryck.

På evenemanget kommer man att kunna provköra fordon man är spekulant på. Det kommer också att erbjudas hjälp med att kontrollera sin bil på lyft.

Fyndbörsen Live är ett unikt tillfälle att göra goda affärer direkt mellan säljare och köpare. Alla förutsättningar för en god affär finns på plats. En plats för drömmar och möjligheter.

Varmt välkommen!